KEUKENS LOGO  

 google0118  facebook 06

 

KEUKENS LOGO

google 0118 facebook 06


ONZESHOWROOM
Naast de keukens die wij zelf ontwerpen en maken leveren wij ook fabriekskeukens van Schröder Küchen. Zoals u van een meubelbouwer mag verwachten wordt alles netjes ingemeten, op maat geleverd en geplaatst. In onze showroom boven onze werkplaats vindt u een dwarsdoorsnede van de mogelijkheden. Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en laat u informeren over de mogelijkheden.

BIJZONDEREMATERIALEN
Wij werken graag met bijzondere materialen. Daarmee worden uw keuken, tafel en kast bijzondere objecten. Denkt u aan speciale coatings en laminaten, aluminium, glas, natuursteen en exclusieve houtsoorten. Wij hebben een omvangrijke bibliotheek stalen en monsters, zodat u deze bijzondere materialen kunt zien en voelen. Zo leveren wij speciale producten tegen een concurrerende prijs.

BIJZONDEREVORMEN
Wij ontwerpen graag in bijzondere vormen. Zo bedenken wij unieke kasten, keukens, tafels, en ga zo maar door. In een korte tijd kunnen wij bijzondere vormen produceren die optimaal aansluiten bij uw (woon)wensen. En dat tegen concurrerende prijzen. Heeft u bijzondere wensen? Bel 0118-650004 of mail info@inter-borg.nl voor een inspirerende afspraak.
Interborg Klarinetweg 2a  4337 RA Middelburg 0118 - 650004 info@inter-borg.nl

Ontwerp en realisatie door Reclamebureau Ultrax